Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας – Καλά Χριστούγεννα και καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη

Σήμερα Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 άναψε για πρώτη φορά το χριστουγεννιάτικο δέντρο στον αύλειο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας.

Ο Δήμος Θηβαίων και το ΚΕΠΕΑ Θήβας διοργάνωσαν την εν λόγω δράση με σκοπό να ενθαρρύνουν τη διάθεση των ασθενών και όσων εργάζονται σε αυτόν τον απαιτητικό χώρο.

Το τμήμα Γεωπονίας του Ε.Ε.Ε.ΕΚ Θήβας που προετοίμασε τον χώρο για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου όπως επίσης και η χορωδία του 4Ου Γυμνασίου Θήβας συναντήθηκαν στο πλαίσιο της εκδήλωσης και δημιούργησαν για στους παρευρισκομένους μια όμορφη εορταστική ατμόσφαιρα εν αναμονή των Χριστουγέννων.

Με σεβασμό και λεπτότητα προς τον ευαίσθητο χώρο του Νοσοκομείου στολίστηκε και άναψε το δέντρο παρουσία του Δημάρχου Θηβαίων κ. Γιώργου Αναστασίου, του Αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήβας κου Ιωάννη Κατσαγκόλη, του Διοικητή Νοσοκομείου Λιβαδειάς – Θήβας – Άμφισσας κου Νικόλαου Τριανταφύλλου, των Αντιδημάρχων κου Αναστάσιου Καμούτση, Γιώργου Παπασπύρου και Νίκου Κοβάνη καθώς και των δημοτικών συμβούλων κου Ηλία Τραμπάκουλου, Αποστόλη Δεγδελένη, Παναγιώτη Νίκα, Αλέκου Στάικου και Αλεξάνδρας Διακοπούλου.

Την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και ο ο Δήμαρχος Λεβαδέων κος Ιωάννης Ταγκαλέγκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Νομού Βοιωτίας κος Ηλίας Μποκούμης καθώς και ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών κος Βαλάντης Ζαμπέτογλου.

Δείτε το video